Hyr en Bartender

  • http://www.edevo.se/hemmabartender/

Det är precis så enkelt som det låter - du hyr en bartender!

Våra ledord är service, kvalité och glädje!!

Vi jobbar efter tankesättet att du ska vara gäst på din egna fest, du vill ha hög servicenivå på personalen! Du får ett välarrangerat evenemang som dina gäster uppskattar! De minns det med glädje och inte minst har det byggt nya relationer! Priset styrs av evenemangets innehåll.

Ring därför 0734-038 785 eller maila till info@edevo.se så bestämmer vi ett datum för kostnadsfri diskussion.

Varför?

Var?

Vad ingår?

Med professionell hjälp får du festen, bröllopet, företagseventet att nå oanade höjder! Eller kanske något så enkelt som en lyxigare after work!? Vi utformar tillställningen helt efter dina önskemål och behov. Fundera bara över vilka gäster som ska få chansen till superba drinkar och service i toppklass - så sköter vi resten!
Precis som det låter - du hyr våra tjänster och vi kommer hem till dig, till din arbetsplats eller kanske till en hyrd festlokal?
I priset ingår allt förutom alkohol. Så som läckra frukter, blanddryck, mångårig erfarenhet av bartenderyrket och mycket mer! Du kan få mycket mer än en vodka/Red Bull... Förutom utsökta drinkar har du chansen att blanda själv - vi älskar att lära ut små knep och tips!
Template not found