Om Edevo

Edevo står för Erkenborn Development

Oavsett om det gäller att effektivisera er marknadsföring, er försäljning, kostnader eller varför inte utveckla nya & befintliga evenemang!?

Johan Erkenborn

21 år och bor i Falköping. Jag har över sju års erfarenhet inom evenemang, försäljning och marknadsföring - uppsamlade under åren från klubbscenen och en tidig start i arbetslivet.

Under dessa år har jag haft förmånen att träffat och lärt känna en mängd olika personer som jobbar med allt mellan ljud&ljus, PR-byråer, restaurangbranschen och andra eventbolag, med flera.

Med detta nätverket bakom mig så ser jag fram emot att hjälpa Er med nästa uppdrag!

/Johan Erkenborn

SAMARBETSPARTNERS

REFERENSER

På uppdrag av Kavat Eventbyrå

"Vi på Kavat Eventbyrå anlitade Edevo för att ta hand om barpersonal och för att baren skulle fungera på ett event! Vi blev supernöjda!"
Motortrend AB Mariestad

Hyr en bartender

"Vid en kundträff så behövde jag det lilla extra. Jag fick tips om Edevo och deras "Hyr en bartender"-koncept. Det blev pricken över i:et!!"
Tomas Ahlqvist,48, Företagare

Hyr en bartender

"Jag anlitade Edevo / Johan, som bartender på ett Cocktailparty för ca 50 pers när jag fyllde jämt. Han är stor del i att jag är jättenöjd med min fest! Johan på Edevo är mycket proffsig, pålitlig, tillmötesgående och lätt att kommunicera med. Johan återkommer alltid med snabba svar och förslag och vet vad som behövs för ett lyckat arrangemang! Jag kan varmt rekommendera Edevo för alla liknande uppdrag!"
Marie Orre, Askim